top of page

Studio Kuna is het eenmansbedrijfje van Marja van der Veen. Studio Kuna werkt wanneer het nodig is ook samen met andere disciplines. Ik ben als Milieukundige afgestudeerd maar heb ruim 15 jaar vooral in het ecologische werkgebied gewerkt (o.a. Alterra, Wageningen UR).  Daarnaast heb ik diverse creatieve cursussen en een opleiding gedaan voor autonoom kunstenaar. Eerst heb ik freelance illustraties en grafische vormgevingsopdrachten naast mijn werk als ecoloog gedaan, maar sinds 2013 ben ik met Studio Kuna begonnen.

In Studio Kuna (kunst en natuur) komen mijn passies en vaardigheden als illustrator, grafische vormgever, ecoloog/milieukundige en autonoom kunstenaar samen. Ik werk veelal vanuit de kennis van de natuur die ik o.a. als ecoloog, opdeed.

 

Gedreven door een idee van een betere en duurzamere samenleving, werk ik veel voor organisaties die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Ik weet wat er speelt, de ontwikkelingen en kan daardoor inspelen en de boodschap zo inzetten zodat de doelstellingen gehaald kunnen worden. Ik hoop op deze manier een steentje te kunnen bijdragen.

 

Als autonoom kunstenaar blijf ik ook bezig. Zie hier voor mijn schilderijen en ruimtelijk werk.

 

Meer over mij weten zie mijn linked-in profiel of neem contact op.

bottom of page